Политика за поверителност

кои сме ние

www.aylakbilgin.com компилира информацията, която е получила от различни източници на информация и има за цел да даде възможност на потребителите да достигнат до информацията по-ясно и бързо. Със своя подход на анализатор и изследовател, той има за цел да даде възможност на потребителя да достигне до информацията в статията по най-ясния и бърз начин, без да се позовава на някое лице, институция или организация, като организира сложната информация в интернет. 

Условия за използване на сайта

Като www.aylakbilgin.com, ние зачитаме вашите права за поверителност и полагаме всички усилия да гарантираме това през времето, което прекарвате на нашия сайт. Обяснения относно сигурността на вашата лична информация са дадени по-долу и са предоставени за вашата информация. Статиите, публикувани на нашия уебсайт, са предложение и препоръка. Използването на предоставената информация зависи от вашата собствена воля. Нашият уебсайт не може да носи отговорност за каквито и да е щети и други фактори, които могат да възникнат в резултат на информацията. Посетителите или посетителите, които влязат в нашия сайт, ще се считат, че са приели всички условия за използване, описани в политиката за поверителност, условията за редактиране на статии, известията за бисквитки, политиката за използване, плъгините на сайта и условията за коментари и други политики за поверителност.

Коментари

Коментарите на сайта са отговорност на хората, които правят коментарите. Уебсайтът www.aylakbilgin.com не може да носи отговорност за направените коментари.  подбуждане на обществото към омраза и враждебност или унижение, обида, заплаха или ако причинява съдебна ситуация поради подобна ситуация, определени данни на коментиращия се изпращат на съответните органи при поискване или без искане. 

Статии

Всички статии и коментари на уебсайта www.aylakbilgin.com са предложения. Всички фактори, които могат да ви повлияят въз основа на предоставената информация, зависят от вашата воля. Не забравяйте, че текстовете и информацията на сайта се обновяват в определени периоди. За съжаление не можем да гарантираме, че всички статии са актуални и верни. Преди да използвате информацията, която сте получили в нашите статии, които сме ви представили като предложение, и преди да се поставите в ситуация, която може да ви засегне, трябва да получите и приложите тази информация от експерт и по правилния начин. Всички статии се публикуват като предложения на нашия уебсайт и зависи от вашата собствена воля да приложите предложенията, които сте получили от статиите, или да се поставите в ситуация, която ще ви засегне с всякакви елементи, при всички случаи на нашия уебсайт не може да носи отговорност за статията, която е публикувала.

За вас е много важно да действате със съзнанието, че всички статии и коментари на нашия сайт са консултативни. Молим ви да действате в съответствие с нашите съвети..

Околна среда (изображения)

Ако смятате, че има някакви авторски права по отношение на изображенията на сайта www.aylakbilgin.com, трябва да направите доказателство за това положение на страницата за контакт и да ни уведомите за премахване, като посочите вашата информация и документи, ако има такива. Освен това, ако качвате изображения на уебсайта, трябва да избягвате качването на изображения с вградени данни за местоположението (EXIF GPS). Посетителите на уебсайта могат да изтеглят и извличат всякаква информация за местоположението от изображения на уебсайта.

Реклами

Публикуваме реклами за фирми отвън на нашия сайт (Google и др.). Тези реклами могат да съдържат бисквитки и информацията за бисквитките може да се събира от тези компании и не е възможно за нас да получим достъп до тази информация. Ние Google Adsense и т.н. Работим с компании, моля, прочетете техните споразумения за поверителност на съответните им страници.

Бисквитки

Думата „бисквитка - бисквитка“ се използва за описание на малък текстов файл, който сървърът на уеб страницата поставя на твърдия диск на вашия компютър. Някои части от нашия сайт могат да използват бисквитки, за да осигурят удобство на потребителя. Освен това бисквитките и уеб маяците могат да се използват за събиране на рекламни данни чрез реклами, налични на сайта. Това се прави изцяло с ваше разрешение и е възможно да предотвратите това, като промените настройките на вашия интернет браузър по ваше желание. Отговорност се дава от трети страни за файловете с бисквитки, които се приемат като трети страни и не могат да бъдат достъпни от нашия сайт. 

Външни връзки

Уебсайтът www.aylakbilgin.com предоставя връзки към различни интернет адреси от своите страници. www.aylakbilgin.com не носи отговорност за съдържанието или принципите за поверителност на сайтовете, към които предоставя връзки или банери. Процесът на свързване, споменат тук, юридически се счита за „препращане“.

Регистрационни файлове

Както в много стандартни уеб сървъри, регистрационните файлове за статистически цели се съхраняват на www.aylakbilgin.com. Тези файлове; Той съдържа стандартна информация като вашия IP адрес, вашия доставчик на интернет услуги, функциите на вашия браузър, вашата операционна система и вашите страници за вход и изход към сайта. Регистрационните файлове строго не се използват за статистически цели и не нарушават поверителността ви. Вашият IP адрес и друга информация не са свързани с вашата лична информация.

Добавки

Приставките на нашия сайт www.aylakbilgin.com и някои от които споменахме по-долу не могат да получат достъп до основните ви данни без ваше искане. Нашият уебсайт не може да носи отговорност за загуба на данни, причинена от добавките, създадени от вас и съдържащи се в сайта. Ако смятате или подозирате, че има добавка, която според вас има достъп до вашите лични данни от трети страни, можете да ни уведомите от нашата секция за контакт. 

WordPress приставки

Приставките за WordPress на нашия сайт www.aylakbilgin.com не събират основните ви данни, освен вашата заявка. Ако смятате, че вашите лични данни са събрани, моля свържете се с нас чрез формата за контакт, като изпратите екранна снимка, бисквитка или друг материал, който ви поставя под съмнение.

CloudFlare

__cfduid Бисквитката се използва за идентифициране на отделни клиенти зад споделен IP адрес и за прилагане на настройки за защита на клиента. CloudflareТъй като използва тази „бисквитка“ за идентифициране на HTTP и HTTPS заявки от известни клиенти, върху нея не е зададен флаг „безопасно“. Това обаче не представлява риск: както беше посочено по-горе, бисквитката не съдържа чувствителни данни.

Тази бисквитка е строго необходима за функциите за сигурност на Cloudflare и не може да бъде изключена.

Google Analytics

Намира се в системата за анализ на Google _ga_gat и _gid Бисквитките се използват за анализ на устройството, местоположение, посетена страница, информация за трафика и основни движения в сайта на потребителите, посещаващи сайта чрез тези бисквитки.

Тази бисквитка се предоставя от Google и може да бъде изключена.

Google AdSense

Бисквитките на Google AdSense предлагат различни реклами и рекламни пространства в зависимост от типа потребител, който идва на сайта. Поради тази причина бисквитките могат да се различават в зависимост от потребителя. За подробна информация https://support.google.com/adsense/answer/48182?hl=tr Следвайте връзката.

Тази бисквитка се предоставя от Google и може да бъде изключена.

По отношение на личните данни

Политиките, декларирани от нашия сайт www.aylakbilgin.com по отношение на личните данни, са както следва. Посетителите или посетителите, които влязат в нашия сайт, ще се считат за приели информацията и обясненията относно личните данни, описани по-долу.

Цел на използването на лични данни

Повечето от нашите услуги не изискват никакъв вид регистрация; Това ви позволява да посетите нашия сайт, без да ни казвате кой сте. Някои услуги обаче може да изискват от нас да ни предоставите своите лични данни. В такива случаи, ако решите да не предоставяте изискани от нас Лични данни, може да нямаме достъп до определени части на сайта и да отговорим на вашите искания. Можем да събираме Лични данни за целите да ви предоставим продукти или услуги, да ви фактурираме за продуктите и услугите, които сте поискали, да пуснем на пазара продукти и услуги, които смятаме, че могат да представляват интерес за вас, или за целите, за които ще информираме вие за условията, договорени с вас или когато събираме лични данни от вас.

Поверителност на личните данни

Вашите лични данни няма да се продават, споделят или разпространяват по друг начин на трети страни, освен както е посочено в настоящата Политика за поверителност. Можем да разкрием Вашите Лични данни на други организации по света, които са съгласни да обработват тези данни в съответствие с настоящата Политика за поверителност. Личните данни могат също да бъдат прехвърлени на трети страни, работещи от наше име, за да бъдат подложени на други процеси в съответствие с целите на събирането на тези данни или обработени по друг начин в съответствие със закона за цели като предоставяне на услуги, оценка на полезността на това уебсайт, маркетинг, управление на данни или техническа поддръжка. Тези трети страни са сключили договор с нас да използваме Лични данни само за уговорената цел и да не продаваме Вашите Лични данни на трети страни и да не ги разкриваме на трети страни, различни от разрешените от закона, поискани от нас, или посочени в тази Политика за поверителност. Събраните от вас лични данни също могат да бъдат прехвърлени на трета страна в случай на продажба, прехвърляне или прехвърляне на бизнеса или част от него и данните за клиентите, свързани с този сайт. В този случай получателят или лицето, което прехвърля или прехвърля, ще бъдат задължени да третират Лични данни в съответствие с тази Политика за поверителност. В допълнение, Личните данни могат да бъдат разкрити на трета страна, ако това се изисква от валиден закон, съдебна заповед или правителствена наредба, или по друг начин се изисква за подпомагане на наказателно или гражданско разследване, в страната или в чужбина.

Право на достъп, корекция и възражение

Докато обработваме Лични данни, ние предприемаме всички необходими стъпки, за да гарантираме, че Вашите Лични данни се поддържат точни и актуални в съответствие с целта, за която са събрани. Ние ще ви предложим възможността да възразите срещу обработката на вашите лични данни, ако обработката на данните не е разумно извършена за законна свързана с бизнеса цел или за законни бизнес цели, както е описано в тази политика. Ако искате да се свържете с нас относно използването на вашите лични данни или възразите срещу обработката на вашите лични данни, моля, информирайте ни чрез формата за контакт на нашия уебсайт. Ако се свържете с нас, моля, посочете името на уебсайта, на който сте предоставили информация и информацията, която искате да коригирате, актуализирате или изтриете, както и посочете вашата самоличност според случая. Исканията за изтриване на лични данни ще бъдат предмет на приложими правни и етични отчети или задължения за подаване или съхранение на документи, на които трябва да се съобразим.

Текст за изясняване на личните данни

Това уведомление е направено в съответствие с 10-ия член на "Закона за защита на личните данни" с номер 6698 и поради законово задължение.

Уебсайтът www.aylakbilgin.com предприема необходимите мерки, за да осигури подходящото ниво на сигурност в съответствие със законодателството, за да предотврати и защити вашите данни от незаконна употреба по време на обработката и споделянето на вашите лични данни.

Вашите лични данни се обработват от собственика на уебсайта www.aylakbilgin.com в качеството на „Супервайзор на данни“ в рамките на „Закона за защита на личните данни“.

Вашите лични данни; В случаи като писане на коментари на уебсайта www.aylakbilgin.com, използване на нашия сайт и използване на абонаментни услуги, той може да бъде събран в границите, определени от закона с номер 6698.

Събраните данни могат да се споделят с институции и организации на трети страни, с които си сътрудничим, или с официални органи, които са длъжни да предоставят информация в съответствие със законодателството, за да гарантират, че нашите услуги се изпълняват изцяло.

Чрез споделяне на данни; Целта е да се гарантира, че нашите услуги се предоставят безопасно и без прекъсване и да изпълняват законовите задължения.

Вашите лични данни; Реклами от Google, възможност за комуникация с вас чрез push известия, използване на имейли за отговор и други маркетингови дейности, разработване на сайта и др. се обработва за целите.

В рамките на Закона за защита на личните данни № 6698;
а) Научаване дали личните данни се обработват,
б) За да поискате информация, ако личните данни са били обработени,
в) Научаване на целта на обработване на лични данни и дали те се използват по подходящ начин за тяхната цел,
ç) Да познава трети страни, на които личните данни се прехвърлят в страната или в чужбина,
г) Искайте коригиране в случай, че личните данни се обработват непълно или неточно,
д) да поиска изтриване или унищожаване на лични данни в рамките на условията, предвидени в член 7 от Закон № 6698,
е) Искане за уведомяване за сделките, извършени съгласно букви г) и д) до трети страни, на които са прехвърлени лични данни,
ж) да възрази срещу настъпването на резултат срещу самото лице, като анализира обработените данни изключително чрез автоматизирани системи,
ğ) Имате право да изискате обезщетение за вредата в случай на вреда поради незаконна обработка на личните ви данни.

В този контекст можете да кандидатствате за нас, като изберете някой от начините на нашата страница за контакт.

Злоупотреба

Ако смятате, че някакви въпроси, предложения или оплаквания относно нашата Политика за поверителност в нашия сайт www.aylakbilgin.com, както и каквато и да е информация, съдържаща се в нашия сайт, са били злоупотребени или представляват авторски права. https://www.aylakbilgin.com/iletisim/ Можете да се свържете с нас, като кликнете върху връзката и попълните формуляра на нашата страница за контакт. 

Бисквитките се използват за най-доброто използване на нашия сайт. Влизайки в нашия сайт, се счита, че сте приели използването на бисквитки.ДобреЩракнете за подробна информация.